Vælg de helt rette smykker for dig

24 november 2021 Maria Laugesen

advertorial

Smykker er en uundværlig accessory, men hvilke smykker er egentlig de helt rigtige for dig? Det afhænger fuldstændig af din personlige stil og dine præferencer, men her får du en guide til, hvad du kan vælge.

Hvilke smykker passer til din stil?

Der er mange ting at tage højde for, når du skal vælge smykker. En god start er dog altid at finde ud af, hvilket materiale og hvilken farve du foretrækker. Er din hudtone bedst til guld og sølv, og hvad matcher dine andre smykker? Ønsker du perler eller ædelsten i en bestemt farve, som måske spiller godt sammen med din øjenfarve? Dette bør du altid have med i dine overvejelser.

image

Det næste du kan se på er, hvor dominerende smykkerne skal være. Er du relativt spinkel, og har du samtidig en afdæmpet stil, så er mindre og mere neutrale smykker gerne at foretrække. Her kan store halskæder og kraftige armbånd nemlig ofte virke overdimensionerede, mens de kan passe perfekt til andre. 

Ift. øreringe skal du overveje, om de skal hænge eller sidde tæt til øret. Har du altid håret hængende løst, så kan det være en fordel at vælge ørehængere eller creoler, som bedre kan ses end de små ørestikkere. 

Gå efter det tidløse design

På den måde er der mange ting at tage højde for, når du vælger smykker. Én ting er dog sikkert, og det er at de skal føles rigtige for dig. 

Det kan være smart at vælge smykker i relativt enkelt og tidløst design, fordi du så ender med halskæder, øreringe, ringe og armbånd, som du kan kombinere på kryds og tværs, som passer til enhver anledning, og som aldrig går af mode. Dette kan du bl.a. få med de herlige Julie Sandlau smykker, som netop er både smukke, elegante og afdæmpede på samme tid.

Flere Nyheder