Undgå klamphuggeri – hyr en professionel maler

30 april 2019 Astrid Pedersen
Undgå klamphuggeri - hyr en professionel maler

Har du i lang tid gået og ærgret dig over, at farven på dine vægge er falmet af solens stråler – eller at de før så smukke, hvide lofter er begyndt at fremstå gulnede, især i hjørnerne? Er malingen på dit indvendige træværk (paneler, dørkarme, vinduesrammer osv.) begyndt at skalle af – og har den eventuelt fået skrammer og ridser i overfladen? Så har du sikkert mange gange tænkt, at nu skal det være – nu skal hele boligen males indvendigt. Og hvis det kan virke lidt omfattende, kan du overveje at hyre en professionel maler til opgaven.

Hvad koster det at få malet sin lejlighed eller sit hus professionelt?

En dygtig maler behøver ikke at koste en bondegård. Hos Malerkanonen – et professionelt malerfirma, som dækker hele landet – sætter de kompetente fagfolk en ære i at levere malerarbejde af høj kvalitet til aldeles rimelige priser. Malerkanonen sætter kundetilfredsheden i højsædet, og er kendte for at gå i dybden med deres arbejde – for det mest optimale og langtids holdbare resultat.

Når du vælger at lade en af de dygtige håndværkere fra Malerkanonen forestå maling af dine lofter og vægge samt dit indvendige træværk, er du sikker på, at slutresultatet bliver skinnende og ensartet.

De erfarne fagfolk hos Malerkanonen stiller gerne deres ekspertise til rådighed, hvis du ønsker vejledning i forhold til farver eller materialer. Intet malerarbejde påbegyndes uden en grundig vurdering af overfladernes sundheds tilastand og generelle beskaffenhed. Er det nødvendigt med eksempelvis opsætning af filt eller væv, eller vil en fuldspartling kunne give det smukkeste resultat, vil Malerkanonen gerne give et tilbud på disse operationer. Og selvfølgelig slibes og primes såvel vægge, lofter og træværk forud for selve påføringen af maling, således at denne binder maksimalt, og du kan have glæde af dine nymalede vægge i lang tid.

Du kan gå ind på Malerkanonen.dk, hvor du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på maling af hus eller lejlighed.

Flere Nyheder