Tag et privat lån – når du skal bruge et finansielt boost

04 maj 2021 Astrid Pedersen

Står du i en situation, hvor pengene ikke slår til? Har du brug for en akut økonomisk håndsrækning i en nødsituation – eller vil du gerne kunne finansiere opfyldelsen af et af dine største ønsker? Så kan du overveje at optage et privatlån.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er et forbrugs lån du som privat person har mulighed for at optage i en bank eller i et penge institut. Der er således ikke tale om et lån mellem privat personer, for eksempel familie eller venner.

Et privatlån optages hos en långiver som kan være din egen bank eller måske en af de mange online låne udbydere som tilbyder hurtige lån via internettet. Hvis du står og skal bruge penge lige nu og her er et online lån gennem en ditto långiver en oplagt mulighed.

Med et sådant lån kan det nemlig lade sig gøre at ansøge om lånet ved hjælp af en laptop, en tablet, eller en smartphone. Du vil således kunne ansøge om lånet uanet hvor du er, og uanset tidspunkt på dagen.

En anden fordel er at langt de fleste banker og penge institutter som udbyder online lån kun skal bruge verifikation i form af NemID når du ansøger om et lån. Du skal således ikke stille med lønsedler eller andre former for dokumentation. Din online långiver skal blot vide om du er over 18 år gammel, har fast bopæl i Danmark, og ikke står opført hos RKI (Ribers Kredit Information) eller i Debitor Registret. Dette vil fremgå af dit NemID – og derfor er det nemt og hurtigt at ansøge om et privatlån hos for eksempel Ikano Bank.

Tag privatlån hos Ikano Bank

Når du optager et privatlån hos Ikano Bank har du fuld garanti for gennemsigtighed og overskuelighed igennem hele låne processen. Du kan læse mere om privatlån på https://ikanobank.dk/kampagnesider/privatlaan.

Flere Nyheder