Sjov og tryg leg på skumrutsjebaner

14 april 2021 Simone B

Legepladsfavoritten i skum

Rutsjebanen er som regel en sand favorit på diverse legepladser. Her kan børn i alle aldre få timevis til at gå, mens de rutsjer og mærker suset i maven, og mange børn ville helt sikkert elske, hvis rutsjebanen kunne rykkes ind i hjemmet. Denne mulighed har I nu! Med de smarte skumrutsjebaner fra LittleHugs kan den ultimative legepladsfavorit nu få fast plads i hjemmet. Med et pænt, minimalistisk udseende kan flere af skumrutsjebanerne snildt passe ind i et moderne, skandinavisk hjem. 

Rutsjebanerne er bygget op af skumklodser, som samles med velcro. Herved sikres at de ikke glider fra hinanden, og du kan trygt lade dine børn slå sig løs på skumrutsjebanen. Selv de mindste børn kan have meget glæde af rutsjebanen, og med lidt hjælp fra de voksne kan også babyer få sig deres første, trygge rutsjetur på de bløde klodser. 

Tryg leg og motorisk udvikling

Skumklodser er fast inventar i mange børnehaver og vuggestuer, da de ud over at danne ramme for tryg leg også medvirker til sund og motorisk udvikling hos børnene. Både motorik, koordination, fantasi og legekompetence styrkes i legen på skumklodserne, hvorfor en skumrutsjebane til jeres eget hjem kan vise sig at blive en gunstig investering på flere planer. Skumrutsjebanen danner helt frie rammer til al slags leg, og børnene kan udfordre sig selv, så meget de ønsker, da klodserne er noget nær umulige at slå sig på. Da rutsjebanen er lavet i slidstærkt materiale, som er nemt at rengøre med en fugtig klud, kan den sagtens holde til vild og grænsesøgende leg. 

Rutsjebanerne fås i både afdæmpede farver som grå og hvid eller sort og hvid, og hvis I ønsker lidt mere pang på det hele, fås de også i alle regnbuens farver. Vælg desuden mellem bløde og hårde klodser. Se meget mere her og køb en skum rutsjebane allerede i dag – forhåbentlig til stor glæde for både børn og voksne.

Flere Nyheder