Sæt ikke filteret forkert på

28 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Du er lige i en stresset situation, hvor du har fået dig et grundigt og gedigent Genvex filter til dit ventilationsanlæg, og du skal skynde dig at sætte det på, fordi du har travlt med andre ting, men effekten fra et godt klimaanlæg kan du ikke undvære.

Der fulgte måske en lille brugsvejledning med, men selvom den ikke fylder så meget overordnet set, så kan du ikke nå at sætte dig ind i den.

Du synes i hvert fald ikke, at du kommer nogle vegne, hvis du bare bruger tiden på at læse end at lave noget, og hvor svært kan det lige være at sætte sådan et filter på?

Måske er det bare noget med at tage hæftemaskinen og prøve sig frem, og efter kort tid sidder det da også fast, selvom du måtte supplere med lidt tape.

Ja, det ser da ikke kønt ud, men det sidder der da.

Så kan det ende med at gå galt

Selvom slutresultatet måske ser ud, som det skal gøre ifølge en brugsanvisning, så er det ikke garanteret, at det sidder, som det reelt skal for at virke.

Måske har du endda også placeret det så forkert, at det kan gå i stykker af at sidde der, og så går hele anlægget ned.

Det sker måske ikke med det samme, men det venter bare på at ske, og så bliver det dyrt at skulle udskifte hele ventilationsanlægget, når du egentlig bare ville have udskiftet filteret.

Løsningen er enten at få en fagperson ud for at gøre det for dig, for du kan trods alt lave det, du har travlt med, mens du venter på vedkommende.

Ellers kan du måske nok finde en video på nettet over, hvordan man gør den slags, og det er da hurtigere, end at du skal hen at læse en mindre manual.

Flere Nyheder