Parfume til vintertiden

09 december 2019 Astrid Pedersen
Parfume til vintertiden

Når sommeren går på hæld, bliver det koldere i vejret – og vi begynder ganske automatisk at pakke os ind i flere lag tøj. Dette betyder, at de fine og volatile dufte, vi brugte i sommers, ikke rigtig kommer til deres ret. Samtidig er sommer parfumer, som vækker mindelser om luftige, solbeskinnede enge eller stranden på de lange, varme dage en smule malplacerede i vintermørket, hvor de primære dufte er tunge, krydrede og på sin vis hyggelige. Derfor er det på tide at skifte sommer parfumen ud med en parfume, som egner sig til vinterbrug.

Hvilke parfumer skal jeg vælge her til vinter?

Når du leder efter en vinter parfume, gælder de samme regler som altid. Først skal du beslutte, om du ønsker dig en parfume, som kan bruges i dagtimerne på jobbet, eller om du er i markedet efter en aften parfume.

Forskellen på disse to typer parfume er, at en aften parfume typisk vil være tungere og mere dominerende, hvor en dag parfume er mere diskret. Vælger du at iføre dig en klassisk aften parfume så som eksempelvis Opium fra Yves Saint Laurent, kan det godt være, at dine kolleger bliver trætte af dig temmelig hurtigt. Her skal du vælge en lettere variant, som kan skabe et diskret duft skær omkring dig uden at det går hen og bliver kvalmt.

Dernæst er det vigtigt, at du tester parfumen grundigt førend du investerer deri. Sæt minimum en halv dag af per parfume, og lad den udvikle sig på huden inden du beslutter dig endeligt. Få eventuelt en veninde til at hjælpe dig med at bedømme, om parfumen er noget for dig.

Find din nye vinter parfume online hos Sephora

Når du har fundet din nye vinter parfume, kan du med fordel bestille den i den online shop på https://www.sephora.dk/parfume/ 

Flere Nyheder