Hvordan kan du gøre dit badeværelse til en spa-oplevelse?

01 november 2021 Steffen Hansen

advertorial

Elsker du at forkæle dig selv med spa-ophold i ny og næ? Der er ikke noget bedre, end en lækker spa-oplevelse i beroligende omgivelser, hvor man kan komme helt ned i gear og få slappet af. Dog kan regelmæssige spa-ophold godt være dyre i længden, så du kan begynde at overveje, hvordan du får bragt spa-oplevelsen hjem til dig selv. Det har vi skrevet om i dette indlæg. Her vil vi nemlig give tre bud på, hvordan du kan gøre dit badeværelse til en wellness oplevelse. 

 

 

1. Få naturen bragt ind på dit badeværelse

Man forbinder ofte wellness og spa med naturlige omgivelser. Det giver en følelse af ro og velbehag, når man er omgivet af naturen. Derfor kan du få købt nogle pæne planter, der kan give badeværelset et mere naturligt præg. Det kan give herlige dufte, og et bedre indeklima med planter på badeværelset. Dog er det ikke alle planter, der er egnet til badeværelser. Derfor skal du lige være sikker på, om planterne kan overleve inde på badeværelset uden sollys.

 

2. Køb lækre produkter

Der findes mange forskellige produkter, der kan give en spa-fornemmelse. Det kan være olier eller badesalte, der også er blødgørende for din hud og hår, når du står i badet eller ligger i badekarret. Du kan med fordel finde produkter, der har lavendelolie i sig, da det kan give en afslappende effekt på din sind og krop. Du kan også købe duftlys, til når du skal ligge i badekarret og slappe af. Aromatiske dufte kan også have en beroligende effekt. 

 

3. Gør badekarret mere indbydende

Hvis du skal have den maksimale spa-oplevelse, så kan du overveje at få gjort noget ved dit gamle badekar. Hvis du synes det ikke ser indbydendende ud, så kan du overveje at få lagt en ny emalje på badekarret. Det kan gøre, at dit badekar kommer til at se helt ny ud. Herefter kan du nyde godt af badekarret med en masse lækre bade, uden at skulle bekymre dig om kalkstriber og alt snavs. 

Læs mere om emaljering af badekar via dette link: https://emaljespecialisten.dk/

 

 

Flere Nyheder