Gulvafslibning i Høje Taastrup – ved faglært håndværker

12 april 2019 Astrid Pedersen
Gulvafslibning i Høje Taastrup - ved faglært håndværker

Et smukt, velholdt og velplejet trægulv er en pryd for ethvert hjem – og kan faktisk også vise sig at være et økonomisk aktiv. Hvis gulvet i dit hus eller i din lejlighed er beklædt med træ i god kvalitet, og er træværket sundt og gulvet intakt, kan du regne med, at en ejendomsmægler vil vurdere boligen til en højere pris, end hvis boligen havde været forsynet med eksempelvis linoleums gulve eller syntetiske parket gulve.

Træ er i høj kurs – især som gulvbeklædning. Et trægulv er bare mere lækkert, og tilfører boligen mere stil, charme og varme, end et gulv af et mere moderne materiale. Og er dit trægulv originalt – det vil sige, har prydet dit hjem siden boligen blev opført – er der ekstra point at hente.

Gør gulvet ekstra indbydende og smukt med en grundig gulvafslibning

Dette forudsætter naturligvis, at dit trægulv fremstår sundt, levende og ensartet i overfladen. Et trægulv, som er mærket af tidens tand, har måske nok patina – men for det utrænede øje hos den potentielle køber kan dette give det forkerte indtryk. Selv om dit trægulv gennemgående er sundt, kan overfladisk slitage give det modsatte indtryk. Og så vil en potentiel køber bekymre sig om, hvorvidt det vil være forbundet med yderligere omkostninger at erhverve sig en bolig, i hvilken gulvet skal skiftes ud eller gennemrenoveres.

Derfor er det en god idé at lade gulvet fremstå fra sin absolut smukkeste og mest charmerende side, når huset eller lejligheden skal vises frem. Du kan med fordel vælge at investere i en professionel gulvafslibning, som efterlader gulvet jævnt og ensartet i overfladen – fri for de grimme, grå slidmærker fra nedtrådt støv og snavs, og som regel flere toner lysere.

Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på en billig og professionel gulvafslibning fra din lokale gulvmand på gkservice.dk

Flere Nyheder