Find den perfekte bh til din størrelse og kropstype

10 december 2019 Astrid Pedersen
Find den perfekte bh til din størrelse og kropstype

Ddt kan godt være op ad bakke at finde den rette bh. I det følgende kan du få hjælp til at vælge, hvilken bh type der passer til dig.

Jeg har en lille barm – hvilken bh passer til mig?

Når man føler, at éns barm er for lille til at kunne retfærdiggøre brugen af bh, tager man meget fejl. Det kan godt være, at din barm synes undselig – men det er ikke noget, en flot push up bh eller en bh med vatterede skåle ikke kan rette op på.

Du kan sagtens få din barm til at syne af meget mere, og dermed skabe et mere balanceret udtryk, hvis blot du vælger den rette bh. Du behøver ikke engang at købe en bh, som er for stor, for så at fylde den ud med vat som man gjorde i gamle dage. Du vil sagtens kunne skabe indtryk af en voluminøs front, hvis blot du bruger de rette virkemidler. Gå efter en bh, som skubber dine bryster op og ind, så du får en flot kavalergang. Og vælg gerne en model med indlæg nederst i skålene, så barmen fremstår flot og afrundet.

Find den rette bh til den fyldige barm

Er du der imod velsignet med en flot, stor barm, er det bare om at udnytte situationen. Det kan være rigtig svært at finde en bh, som både er flot og sexet, og som passer i størrelsen, når først man kommer op i de store skåle. Men hvis du finder din bh i en dedikeret lingeri butik som for eksempel Love Lingeri, kan du være sikker på, at du får kvalitet for pengene. Store piger kan med fordel vælge en full cup bh, som støtter barmen de rigtige steder, og samtidig former den så du får den perfekt balancerede timeglas figur.

Se det store udvalg af lækre bh’er på love-lingeri.dk

Flere Nyheder