Find de flotte Flos lamper online

29 november 2019 Astrid Pedersen
Find de flotte Flos lamper online

Skal hjemmet forkæles med lækre lamper, som du og familien kan have glæde af i mange år? Så kan du med fordel vende blikket mod det italienske designer brand Flos.

Klassiske og eksklusive pendler fra Flos

Flos er leveringsdygtig i såvel gulvlamper, bordlamper, væglamper og loftlamper som i de klassiske pendler. Du kan for eksempel tjekke den lækre 2097 serie, som består af de smukkeste pendler i flere størrelser. Disse pendler er inspireret af klassiske lysekroner i den gamle stil.

I stedet for levende stearin lys er pendlerne i 2097 serien fra Flos forsynet med klare pærer i det smukkeste design, som giver et helt fantastisk lysfald. Flos 2097 serien er designet af den anerkendte og velansete formgiver Gino Sarfatti. Du kan få de elegante pendler i krom, messing eller sort. Du skal regne med, at pendlerne i Flos 2097 serien kræver lidt højt til loftet for at kunne udfolde sig optimalt.

Achille Castiglioni står bag en anden pendel fra Flos, nemlig den raffinerede og eksklusive Fuchsia. Pendler i Fuchsia serien er forsynet med håndblæste glas, og spreder et forholdsvis direkte lys, som dog stadig er behageligt, blødt og varmt. De smukke glas skærme har flotte, sandblæste kanter, og fremstår stilrene og tidløse i deres design.

SUPERLOON – den hyper raffinerede gulvlampe

Er du i markedet efter en gulvlampe, som er noget ud over det sædvanlige, kan du med fordel tjekke den innovative SUPERLOON gulvlampe. Med SUPERLOON får du et fantastisk og unikt lys, som tilpasser sig efter tidspunktet på dagen. Den højteknologiske Dim To Warm funktion responderer nemlig på den farvetone, som er fremherskende i omgivelserne, og ændrer sig alt afhængigt heraf. En super spændende lampe, som du og dit hjem vil elske!

Du kan finde alle de lækre lamper fra Flos og andre designer brands i den online shop på andlight.dk

Flere Nyheder