Bliv skarpere på præsentation med PowerPoint kurser

13 december 2019 Astrid Pedersen
Bliv skarpere på præsentation med PowerPoint kurser

Trænger du eller dine medarbejdere til en forbedret præsentationsteknik? Så kan I med fordel overveje et vel tilrettelagt Microsoft PowerPoint kursus.

Microsoft PowerPoint kurser for begyndere og avancerede brugere

4D er en af de førende udbydere af IT kurser rettet mod erhvervslivet, og har særligt fokus på de mest almindelige platforme så som Microsoft Office pakken og alle dennes applikationer. Hos 4D kan du blandt andet finde nogle af de bedste Microsoft PowerPoint kurser København.

På det grundlæggende Microsoft PowerPoint kursus kan du få en indføring i de værktøjer, som har den største relevans for dig som aldrig før har arbejdet med Microsoft PowerPoint, eller måske kun i begrænset omfang har stiftet bekendtskab med applikationen.

Når du har gennemgået det grundlæggende Microsoft PowerPoint kursus, vil du være i stand til at ved anvendelse af slide layouts, pladsholdere og indrykning af bullet points opbygge en Microsoft PowerPoint præsentation som både er flot og informativ. Du vil have opnået en højere forståelse af den betydning, tema farver og et smukt og ensrettet layout har for spiseligheden af din præsentation, og hvorledes du kan fastlægge dette layout ved hjælp af Slidemaster. Samtidig vil du lære at arbejde systematisk med anvendelse af sektioner og præsentations visning, samt hvorledes du kan styrke din Microsoft PowerPoint præsentation ved hjælp af noter. Og så får du en nyttig indsigt i brugen af genvejstaster, hvilket fremmer flowet i din fremlæggelse.

For de viderekomne brugere af Microsoft PowerPoint tilbydes mere specialiserede kurser så som PowerPoint udvidet, Diagrammer i PowerPoint, Effektiv formidling med PowerPoint og PowerPoint skabeloner. Du vil altid kunne finde et Microsoft PowerPoint kursus eller en workshop, som passer til dine eller til dine medarbejderes behov hos 4D. Og ellers vil du i samarbejde med de dygtige konsulenter hos 4D kunne tilrettelægge et skræddersyet kursus forløb efter dine ønsker.

Læs mere på 4d.dk

Flere Nyheder