Bestil din brunchbuffet som mad ud af huset

14 juni 2021 Astrid Pedersen

Skal der holdes fest i løbet af den kommende sommer? Så bør du overveje at bestille mad ud af huset og dermed slippe for det hårde arbejde. Og foregår festen i de tidlige dagtimer kan du med fordel bestille brunch.

Bestil brunch ud af huset til de tidlige gæster

Ved mange traditionelle festlige anledninger er det ikke unormalt at måltidet tager form af morgenmad eller frokost.

I forbindelse med barnedåb er det mere reglen end undtagelsen at festivitasen bliver overstået forholdsvis tidligt så hovedpersonen ikke bliver for hurtigt træt og udkørt. Og ved sølvbrylluppet er såvel gæster som brudepar tidligt på færde.

Ved denne type sammenkomst vil det ikke være helt på sin plads med mad ud af huset i form af suppe steg og is med tilhørende alkoholiske drikke. Her vil en brunch ud af huset fra Kokken & Jomfruen til gengæld passe perfekt.

Kan jeg bestille brunch som mad ud af huset?

Det kan sagtens lade sig gøre at bestille brunch som mad ud af huset. Når du bestiller brunch ud af huset fra Kokken & Jomfruen er du garanteret såvel variation som en formidabel smags oplevelse.

En brunch ud af huset fra Kokken & Jomfruen indeholder et bredt udvalg af alle de klassiske brunch retter som for eksempel amerikanske pandekager med sirup, cocktail pølser og bacon samt røræg, baked beans, røget laks, kyllingespyd, frikadeller, pålæg og charcuterie, lun leverpostej og et stort udvalg af forskellige oste.

Der hører selvfølgelig brød samt diverse smørelse og dyppelse så som Nutella, syltetøj og marmelade med til din brunch ud af huset. Du kan tilrette din bestilling således at den matcher det nøjagtige antal kuverter hvorved du undgår madspild. Og så slipper du selv for at skulle knokle med at fremstille de mange lækre brunch anretninger.

Bestil brunch ud af huset fra Kokken & Jomfruen via hjemmesiden kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder